Skladiščno poslovanje – WMS

di:ALog warehouse upravljajte – nadzorujte – optimizirajte. Vsi procesi in podatki pod stabilnim nadzorom

di:ALog warehouse upravlja, nadzira in optimizira vse vrste skladišč, od ročnih do popolnoma avtomatiziranih, ne glede na industrijo

Napredne tehnike kot so procesno modeliranje, ki temelji na pravilih, omogočajo hitro in enostavno adaptacijo di:ALog warehouse sistema za specifične zahteve uporabnikov.

di:ALog warehouse je zgodba o uspehu. O tem priča neskončno število uporabnikov na vseh kontinentih že od leta 1990.

S pristopom holistične procesne analize, desetletji izkušenj in zelo motiviranimi zaposlenimi ne nudimo le optimalne rešitve za vaše skladišče, ampak tudi stabilno partnerstvo, ki temelji na zaupanju.

Nenehen razvoj naših rešitev zagotavlja našim strankam popoln nadzor nad skladiščem – zdaj in v prihodnje

Celostne rešitve iz enega vira

Naš doseg virov in storitev sega od svetovanja, projektnega vodenja do implementacije manjših programskih rešitev in kompletnih sistemskih rešitev, vključno s strojno opremo.

Običajno komponente strojne opreme zajemajo različne identifikacijske tehnike, naprave za zajem podatkov, tiskalniki etiket. Za popolno ponudbo nudimo tudi napredne tehnologije avtomatizacije in nadzora.

Enostavna integracija v obstoječe sisteme

Univerzalni in fleksibilni standardni vmesniki omogočajo enostavno integracijo programskega paketa di:ALog warehouse v obstoječi ekosistem podjetja.

di:ALog warehouse omogoča transparentnost in poveča zanesljivost naročil in procesov

Vsak premik materiala, vsaka individualna in celostna aktivnost postane vidna in dojemljiva. Vsi procesi so pod nadzorom, kontrolo in vrednoteni.

di:ALog warehouse zmanjša stroške

di:ALog warehouse optimizira zaloge, izboljša kapaciteto resursov in poveča učinkovitost. Odstopanja pri inventuri so drastično zmanjšana.

di:ALog warehouse zagotovi ključne podatke di:ALog warehouse definira podatke, ki so osnova za merjenje in optimizacijo procesov skladiščnega poslovanja povezavi z ekonomsko učinkovitostjo, produktivnostjo in kakovostjo. To vključuje izkoristek kapacitet v skladišču, optimizacija koeficienta obračanja zalog itn.

di:ALog warehouse programski paket je fleksibilen in se prilagaja potrebam

Naj bo manjše podjetje, globalno podjetje s podružnicami ali javna institucija, konfigurabilni procesni model zagotavlja hitro adaptacijo za vse vrste in velikosti podjetij.

di:ALog warehouse omogoča sledljivost

Sledljivost je bistvenega pomena za notranjo logistiko. Upravljanje in evalvacija premikov ter zalog se vrši znotraj programskega paketa di:ALog warehouse na podlagi serij in serijskih številk.

di:ALog warehouse programski paket je enostaven in varen za uporabo

Preprosto in jasno vodenje operaterjev, večjezikovna podpora in modularna zasnova odlikuje di:ALog warehouse. Dostop do programa je individualno definiran v konfigurabilni strukturi pravic in uporabnikov.

Prijava na e-novice